Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Toyota Prius

Egy új hibrid-legenda.

 

1997-ben a világ első, nagy sorozatban gyártott hibridjeként a Toyota Prius új korszakot nyitott az autózásban, és a modell azóta is újra meg újra képes a megújulásra: intelligens tervezésének és technológiájának köszönhetően a vadonatúj Prius minden eddiginél kezesebb, takarékosabb és csendesebb.

Intelligens dizájn

Az új Prius progresszív dizájnjához takarékos működés, modern technológia és kimagasló minőség társul. A híres háromszögletű sziluett megmaradt, amely karcsú LED fényszórókkal, mélyre húzott motorházzal és függőleges hátsó lámpatestekkel együtt vonzó látványt teremt. A modern utastér Prius-hangulatáról lágy tapintású anyagok és metálfényű dekorációs elemek gondoskodnak.

Első a hibridek között

Vadonatúj hibrid rendszerével az új Prius még magasabb szintű vezetési élmény kínál. Az akkumulátor több energiát tárol, így az autó tovább haladhat elektromos hajtással; amikor pedig Ön dinamikusabb gyorsulásra vágyik, a hajtáslánc észrevétlenül vált az elektromotor és a benzinmotor között.

Hibrid innováció

Amikor első hibridünk megjelent az utakon, sokan azt gondolták, hogy egy olyan autó, amelynek két motorja van, bizonyára a jövőből csöppent közénk.

Hibrid szervizprogram

Ha rendszeresen ellenőrizteti autója hibrid rendszerét, akkor a garancia letelte után is ingyenesen kijavítjuk a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását.

Az új Prius intelligens megoldásai arról tanúskodnak, hogy tervezői nagy figyelmet fordítottak a részletekre és az intelligens tervezésre, tovább erősítve ezzel a modell vezető szerepét a hibridek mezőnyében.

Galéria:

 

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu