? Autóalkatrész és tartozék értékesítés | Toyota Veszprém | Toyota Veszprém
Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2018. április 16.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Toyota Nyílt Napokon, április 16 és 21 között, kiemelt ajánlatokkal, új autó megrendelés esetén 100.000 Ft értékű gyári tar...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Alkatrész és tartozék értékesítés

Minden Toyota típushoz nálunk megvásárolható bármilyen eredeti Toyota alkatrész. Saját raktárunkból azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket a legtöbbet fogyó alkatrészből. A rendelésre érkező alkatrészek 2-3 napos szállítási határidővel átvehetők.

Toyota konnyűfém kerekekElsősorban eredeti gyári Toyota alkatrészeket, tartozékokat és üzemi folyadékokat forgalmazunk, de utángyártott és bontott alkatrészek beszerzését is vállaljuk.

Nálunk megvásárolhatja Toyotájához, legyen az új vagy használt az eredeti gyári kiegészítőket. Hogy autóját még praktikusabbá, egyedivé dizájnossá tegye. Ezeket a tartozékokat maga a Toyota fejlesztette ki kifejezetten a Toyota gépkocsikhoz, és ugyanolyan kiemelkedő minőségben gyártja, mint magát az autókat. Más teendője nincs, mint a Toyota tartozékkatalógusaiból, vagy a szalonunkban kiállított termékek közül választott termékeket megrendelje és akár 2 napos szállítási határidővel átvegye.

Valamennyi Toyota alkatrész és járműtartozék közös tulajdonsága a bizonyított minőség, tökéletes illeszkedés és a tartósság. Ön remélhetőleg egy kiváló társat talált Toyota gépkocsijában, a Toyota mérnökei azonban hosszú évek tervező és fejlesztő munkájának eredményét, egymásra épülő elemek tökéletes összhangját látják benne. Ezeket az elemeket ugyanolyan gondossággal tervezték mint a Toyotákat, szigorú minőségellenőrzési teszteken kell megfelelniük, ezért azt javasoljuk, hogy ragaszkodjon az eredeti Toyota termékek használatához.

Eredeti alkatrészek

Az eredeti Toyota alkatrészek gyártására és fejlesztésére a Toyota minőségbiztosítási rendszere alapján kidolgozott szigorú minőségi előírások érvényesek, és minimum 1 év garancia vonatkozik rájuk. Bármilyen alkatrészre van szüksége, érdemes felkeresnie egy hivatalos Toyota márkaszervizt. Központi raktárunk széles választékából a legtöbb alkatrész igényt egy napon belül ki tudjuk elégíteni.

Optifit Alkatrészek

Az úgynevezett Optifit alkatrészek bevezetésének az volt a célja, hogy a márkaszervizek gazdaságos és megbízható megoldást tudjanak nyújtani a Toyoták karbantartása és javítása során. Ennek a termékcsaládnak nagyrészt a szervizelés és javítás során gyakran cserélendő – ezért a jármű karbantartási költségeiben legnagyobb szerepet játszó – alkatrészek a tagjai, mint például a fékbetétek, kipufogók, kuplungok, akkumulátorok, féltengely gumiharangok, ablaktörlők, generátorok és indítómotorok. Az Optifit alkatrészekre a Toyota márkaszervizek 1 év garanciát vállalnak. Ez alól kivételek az eredeti Toyota Optifit akkumulátorok, amelyekre 3 év garancia érvényes.

Eredeti Toyota motorolajok

A legjobb választás Toyota járművéhez

A Toyota munkatársaiként büszkék vagyunk arra, hogy a világ talán legkiválóbb minőségű gépjárműveit gyártjuk. Éppen ezért természetes, hogy mielőtt bármilyen alkatrészt vagy tartozékot kínálnák ügyfeleinknek, azokat alaposan bevizsgáljuk, és megbizonyosodunk arról, hogy maximálisan megbízhatóak és maradéktalanul kompatibilisek járműveikkel.
Ez alól a motorolaj sem lehet kivétel. Habár „láthatatlan” komponens, a kimagasló minőségű motorolaj az egyik létező legfontosabb eredeti Toyota termék.
Az eredeti Toyota motorolajok (TGMO) nem csupán az API (Amerikai Petróleum-kutató Intézet) és az ACEA (Európa Autógyártók Szövetsége) által felállított, nemzetközileg elismert normákat teljesítik, de a minőségre és teljesítményre vonatkozó még szigorúbb szabványoknak is megfelelnek. Valós járműveken és alkatrészeken végzett vizsgálatokkal biztosítjuk, hogy a Toyota által kifejlesztett olajok a legjobb teljesítményt garantáló, optimális minőséggel és jellemzőkkel bírjanak.

Keresse fel hivatalos márkaszervizünket, és ott pontosan a járművéhez ideális motorolajjal szolgáljuk ki Önt!

A TGMO termékcsaládba a legkülönfélébb motorolajok tartoznak, a nagy teljesítményűtől az általános célúig, az ásványitól a szintetikusig, valamint természetesen a dízelmotorokhoz szükséges különleges olajokig.

Toyota félszintetikus motorolaj
SAE 10W-40

Premium minőségű többfokozatú motorolaj egész éves használatra. Magas védelmet biztosít a kopással és az oxidációval szemben. Egyaránt alkalmazható benzin- és dízelmotorban, legyen az atmoszférikus szívómotor vagy turbófeltöltéses motor.
API: SL/CF, ACEA: A3/B4 (A3/B3)

Toyota üzemanyagtakarékos motorolaj
SAE 5W-30

Kimondottan személygépkocsik motorjához készült, kiváló minűségű szintetikus bázisolajat és teljesítményjavító adalékokat tartalmaz. Növeli a motor teljesítményét, ugyanakkor csökkenti a fogyasztást és a motor károsanyag kibocsátását. A VVT-i motorral szerelt Toyoták ezzel a motorolajjal vannak gyárilag feltöltve.
API: SL/CF, ACEA: A5/B5 A1/B1

Toyota szintetikus motorolaj
SAE 5W-40

Magas nyírási stabilitással rendelkező, kimondottan nagyteljesítményű személygépkocsikhoz készülő termék. Stabil viszkozitást, kimagasló termikus stabilitást és kiváló alacsony hőmérsékletű folyékonyságot kínál. Ugyanazt a kimagasló védelmet biztosítja a forró Dél-Európában, mint a fagyos Skandinávia országaiban.
API: SM/CF, ACEA: A3/B4 (A3/B3)

Toyota “Premium Fuel Economy” motorolaj
SAE 5W-30

Ez a motorolaj kielégíti a legmagasabb követelményeket az öregedésállás, a viszkozitás stabilitás, az üzemanyag megtakarítás, a kipufogógáz emisszió, a kopással kapcsolatos viselkedés és a motor tisztasága vonatkozásában. Kielégíti az új, alacsonyabb szintet engedélyező kén, korom és foszfor szintekre (SAP – Sulphur, Ash, Phosphorous) vonatkozó követelményeket is. Ezen kívül hatékonyan óvja a dízel motorok részecskeszűrős (DPNR – Diesel Particle Nox Reduction) katalizátorát, ezért kifejezetten javasolt a Toyota által alkalmazott DCAT motorokhoz.
API: CF / SL (engine test), ACEA: A5/B5/C2

Toyota “Formula XS” motorolaj
SAE 0W-20

Ez a termék a legjobb üzemanyagtakarékosságot szolgáltatatja a benzinüzemű és hibrid üzemű motorokhoz ajánlott TGMO termékek között. Csökkenti a súrlódást, növeli a motor élettartamát és hatékonyan védelmezi a kritikus motoralkatrészeket a gyakori indítások alatt, ami különösen jellemző a hibrid üzemű és a stop/start elektronikával ellátott új generációs VVTi motorokra.
API: SM/SL, ILSAC: GF-4

Toyota “Premium Fuel Economy” motorolaj
SAE 0W-30 C2

Ezt a terméket az új generációs AD-sorozatú DPF rendszerrel ellátott dízelmotorokban alkalmazzák mint “első feltöltésű” motorolajat. Szintetikus bázisolajból készült, speciális súrlódáscsökkentő adalékokkal. Alacsony SAPS (Sulphated Ash, Phosphorus and Sulphur) tartalma különösen alkalmassá teszi a modern dízel motorokban történő alkalmazásra, mivel megnövelt élettartamot biztosít a DPF (Diesel Particular Filter) és TWC (Three Way Catalyst) rendszereknek.
JASO: DL-1, ACEA: C2

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu