Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Új Toyota Avensis

Ahol a minőség az alapfelszereltség része

Az önbizalom nem egy ruhadarab, amit minden reggel magára ölthet

Az önbizalom belülről fakad. Arra készteti, hogy a legjobbat válassza. Például az új Avensis-t: egy olyan autót, amely markáns, új formatervével és innovatív technológiáival, kényelmével és biztonságával kiemelkedik a tömegből.

Kezdje a napját a lehető legjobb formában

Bármit is tervez – munkába indul, ügyfelet látogat, vagy a családdal kirándul –, az új, dinamikus megjelenésű Avensis mindenre felkészülten kíséri el.
A merész formaterv minden részlete, a különleges LED-es lámpatestektől kezdve a szemet gyönyörködtető, V alakú, LED-es menetfényig az Avensis Sedan és az Avensis Touring Sports agilitására és tettrekészségére utal. Sőt, még az antenna cápauszony* formája is, amely szintén a dinamikus teljesítmény jegyében született. Az i-re a pontot az új könnyűfém keréktárcsák teszik fel.

*AVENSIS Touring Sports

Nem szokványos, hanem rendkívüli

Az új Avensis előnyös tulajdonságai nem csak hosszú utazás során mutatkoznak meg, hanem azonnal nyilvánvalóvá válnak, amint helyet foglal az utastérben.
A műszerfal puha tapintású anyagokba ágyazott szaténkróm díszítései prémium hangulatot teremtenek. Élvezetes a sebességváltás a jó fogású, bőrborítású, szaténkróm betéttel díszített sebességváltó gombbal. A bőrbevonatú, többfunkciós kormánykerékről irányítható a műszerfalon elhelyezett új, nagy felbontású, színes TFT kijelző, amelyen egy sor, az utazással kapcsolatos információ jeleníthető meg. Szintén a kormányról vezérelheti a legújabb, 8” képátlójú érintőképernyős Toyota Touch® 2 multimédia rendszert.

AVENSIS
A bizalom vezet a jó döntéshez

Ha szeretné megtapasztalni a nagyszerű vezetési élményt az új Avensis-szel, jelentkezzen be online vagy keresse fel márkakereskedésünket!

 

Galéria

 

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu