Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Toyota RAV4

ÚJ RAV4. HÓDÍTSA MEG A VÁROST!

Stílus. Tér. Minőség.

SUV. Újraértelmezve. A hibrid erejével.

Az új első- és összkerék-meghajtású RAV4 az autó jól ismert tulajdonságainak és a Toyota hibrid technológiájának egyesítésével átformálja a szabadidő-autóról alkotott elképzeléseket. Az adaptív sebességtartó automatika, a Toyota Safety Sense™ biztonsági rendszer és a 360°-os panorámamonitor minden eddiginél magasabb szintre emeli a komfort- és biztonságérzetet.

Élje át a hibrid vezetés élményét az új RAV4-ben!

Lényeges tulajdonságok

Új stílus, ami hódításra termett.

A 20 éve kategóriát teremtő, új RAV4 erőteljes és letisztult, új stílusának meghatározó eleme az orr-rész, a jól megkülönböztethető bi-LED fényszórókkal. A dinamikus vonalvezetést hangsúlyozza az egyedi hátsó LED vezetőfény és az új, finoman kidolgozott könnyűfém keréktárcsák.

Látni azt, ami láthatatlan. Megtenni azt, ami lehetetlen.

A Toyota innovációs törekvései nem csak a hibrid hajtásban, hanem például az új panoráma kamerarendszerben öltenek testet, amely négy kamera segítségével ad 360 fokos, madártávlati képet az alacsony sebességgel haladó vagy álló RAV4 közvetlen környezetéről.

Innovatív technológiák a vezetés élmény szolgálatában.

A RAV4 integrált dinamikus hajtási rendszere (IDDS*) tovább tökéletesedett: fürgébb reakciókkal lép közbe, az összkerékhajtású modell fordulékonyabbá vált, élvezetesen stabil kanyarban és sportosabbak a kormányreakciók is.

*2.0 Valvematic

Prémium belső, tágas utastér.

Az utastérben használt új, prémium anyagoknak és a remekbe szabott üléskárpitoknak köszönhetően bármelyik RAV4-et is választja, a kifogástalan minőségű utastér elsőrangú környezetet teremt. A család csomagjait gond nélkül rakodhatja be és helyezheti el az 547 literes csomagtérben. (A hibrid változatban 501 liter.)

Galéria

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu