Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
06/88-590-064
További elérhetőségek »
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Toyota GT86 Roadshow Veszprémben

2012. augusztus 7.

Kedves Ügyfelünk!

Az idő rövidsége miatt a tesztvezetésre való jelentkezést csak 2012. augusztus 13-ig bezárólag tudunk elfogadni.

Jőjjön el hozzánk és győződjön meg róla, hogy Önt is elragadja a visszatérő szenvedély. Minket már rabul ejtett a világ egyetlen boxer-orrmotoros, hátsókerék-hajtású modellje.

Hogy miért? Ízelítőül egy kis információ az autóról:

A Toyota ötven éven át alkotott olyan izgalmas, vezetőközpontú, orrmotoros, hátsókerék-hajtású sportkocsikat, amelyek legalább annyira népszerűek voltak a nagyközönség körében, mint amilyen sikeresek a versenypályákon.
E gazdag sportautós múlt három meghatározó modellje: a Toyota Sports 800, a Toyota 2000 GT és az AE86 legkiválóbb tulajdonságai születtek újjá a GT86 személyében.
A GT86 a világ egyetlen boxer-orrmotoros, hátsókerék-hajtású modellje – ám nem a legelső. Ez a dicsőség a Toyota kéthengeres, boxermotoros Sports 800 modelljét illeti, aminek fejlesztését 1962-ben kezdte meg a vállalat.
Kompakt karosszériájával és kivételesen kedvező üzemanyag-fogyasztásával a Sports 800 rendkívüli sikereket könyvelhetett el a hosszú távú versenyeken. A boxermotor alacsony tömegközéppontja, valamint az orrmotoros, hátsókerék-hajtású konfiguráció ideálisnak számított egy élvezetes vezethetőségre termett autó esetében. Éppen ezért kapta meg ugyanezt – a Toyota Sports 800 óta most először alkalmazott – elrendezést a GT86.

És ez még nem minden!

4.240 mm-es hosszával, 1.775 mm szélességével, mindössze 1.258 mm magasságával és 2.570 mm-es tengelytávolságával az új GT86 a világ legkompaktabb építésű négyüléses sportkocsija.

A 2.0 literes D-4S Boxermotor amit a Subaruval közösen kifejezetten erre a modellre fejlesztettek 200 lóerős teljesítményével, valóban előcsalta belőlünk az utcai versenyzőt, és szerpentinre akarunk menni mindenáron.

Milyen az érzés? Tapasztalja meg Ön is.


 

 

Jelentkezés tesztvezetésre

A név megadása szükséges.
A telefonszám megadása szükséges.
Az e-mail megadása szükséges!


A biztonsági kód megadása szükséges.

Helytelen a szám, amit megadott!

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu