Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Toyota GT86

Az új GT86 tervezői olyan szenvedélyes autórajongók, akiknek egyetlen célja volt: megteremteni az autóvezetés vegytiszta örömét.

A feltűnő és áramvonalas GT86 stílusához remekül illik a külön ehhez a modellhez alkotott, exkluzív ’86’ logo. Az  emblémán négy driftelő gumiabroncs formálja meg a ’86’-os számot, ami nemcsak a modell nevére utal, hanem a boxermotor szintén 86 mm-es furatára és löketére is. A két dugattyú között ábrázolt, jellegzetes logo megjelenik az első sárvédőkön, a kormánykeréken és az autó hátulján is. Ezek után aligha meglepő, hogy a kipufogóvég belső átmérője is pontosan 86 mm.

A Toyota ’T’ dizájnja sok helyen feltűnik az autón – többek közt a hűtőrácson, a műszerfal, a sebességmérő és a fordulatszámmérő szénszál-hatású mintázatán vagy a szőnyegeken, sőt még az opcionális Alcantara® üléskárpitokon is. 17 colos könnyűfém keréktárcsáival, látványos légterelőjével és krómozott, dupla kipufogóvégződésével a világ legkompaktabb sportkupéjának formavilága éppen olyan erőteljes, mint amilyen célszerű.

Galéria

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu