Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Toyota C-HR

Új modell a Toyota kínálatában!

FORMATERV

Ismerkedjen meg ezzel a rendkívüli autóval, amely messze túllép a megszokott dolgokon. A Toyota C-HR merész stílusjegyekkel felruházott karosszériájának karakteres vonalvezetését a gyémánt formája ihlette, a dinamizmus és az elegancia jegyében. Szakadjon el a mindennapoktól ezzel az egyedi stílussal!

A KOMFORT ZÓNA

A mindenütt fellelhető gyémántminta az autó exkluzivitását, és amikor helyet foglal az utastérben, azt az érzetet kelti Önben, hogy egy igazán különleges helyre került. A legjobb minőségű anyagoknak, a kifinomult részleteknek, az ergonómiának és a tágas térnek köszönhetően különleges érzés járja át minden alkalommal, amikor kinyitja az autója ajtaját!

A VÁROS RITMUSA

A nagyváros a Toyota C-HR természetes közege. Az élvonalbeli technológiák segítségével gond nélkül, teljes nyugalomban közlekedhet a városi forgalomban. Multimédia megoldásai kellemes élménnyé varázsolják az autózást, kis fordulóköre pedig hasznos segítség az éles fordulásoknál és a szűk parkolókban.

TECHNOLÓGIA

A legújabb technológiával a Toyota C‑HR‑rel megtett minden út különleges relaxációval és biztonsággal ér fel. Tudjon meg többet a modern TNGA platformról, Toyota Safety Sense aktív biztonságáról és más innovációról.

Forradalmi hybrid

A hybrid rendszert egyedülálló teljesítmény és hatékonyság jellemzi. Az akkumulátor több energiát nyer vissza, ami EV üzemmódban hosszabb, kiegyensúlyozottabb és csöndesebb haladást garantál. Amikor benzinmotoros üzemmódban halad az autó, mindig számíthat arra, hogy az intuitív és dinamikus gyorsulás a rendelkezésére áll, amikor arra szükség van. Az új e-CVT váltómű és hangszigetelő anyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a zaj minimális szinten maradjon az utaskabinban. Az alacsony tömegközéppont, a módosított felfüggesztési szerkezet és az új hybrid rendszer egyet jelentenek a tökéletes menetkényelemmel.

 

TNGA platform

A Toyota C-HR az új globális Toyota platform (TNGA) épül, amelynek célja, hogy szabványosítsa az alkatrészeket és alkotóelemeket, javítsa a Toyota járművek felépítését, és nem utolsó sorban a megjelenését, valamint a teljesítményét..

Menetdinamika

A TNGA alkalmazásával a vezetés még élvezetesebbé vált. A TNGA-ra épülő járművek úgy készülnek, hogy a tömegközéppontjuk alacsonyan helyezkedjen el, ami elengedhetetlen a jármű stabilitásának szempontjából, illetve növeli a kezelhetőséget is, hiszen kanyarodás közben a karosszéria kisebb mértékben dől be.

Ergonómia

A TNGA bevezetésével szigorúan megszabták, hogy az egyes alkatrészek hol helyezkedjenek el. Ezzel egyszerűbbé vált a járműtervezés folyamata, ugyanakkor a formatervezési lehetőségek száma nem csökkent, így minden modell egyéni karakterrel és esztétikával ruházható fel.

A kreativitás szabadsága

Habár a TNGA összehangolt alkatrészekre alapozva szabványosítja a járműszerkezetet, a formatervezés és egyedi stílus terén semmiképpen sem korlátozza a lehetőségeket, és nem követeli meg az azonos elemek használatát. A TNGA hatása voltaképpen olyan területekre korlátozódik, amelyek kívülről nem láthatók, így a tervezők szabadon alkothatnak egyedi karakterű, vizuálisan megragadó autókat. Egy pillantás a Priusra és a C-HR-re elegendő ahhoz, hogy megértsük, a formatervezési lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen.

Biztonság

A TNGA elsődleges célja a maximális aktív és passzív biztonság biztosítása. Az új architektúra alapján készülő padlólemezeket és járműveket úgy fejlesztjük, hogy megfeleljenek az ütközésbiztonságot vizsgáló, független szervezetek szabványainak. A legmagasabb rendű aktív és passzív biztonságot emellett a Toyota Safety Sense garantálja.

Tervezés és gyártás

A Toyota gyártási rendszerének történetében a TNGA bevezetéséhez kapcsolódó legfrissebb változás lehetőséget jelent arra, hogy kisebb és rugalmasabb autógyártó üzemeket alakítsunk ki, amelyek gyorsan tudnak reagálni a változó igényekre, és könnyebbé teszik az új járművek vagy modellváltozatok gyártásának beindítását.

Méretek:

size_c-hr

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu