Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Toyota Auris Hybrid és Auris Touring Sports Hybrid

A forradalom hulláma immáron a Toyota Aurist is elérte, mostantól ugyanis a Hybrid Synergy Drive® hajtású Auris HSD-t is a modellcsalád tagjai között üdvözölhetjük.

Ez a világ első kompakt autója, amelynek vásárlói lehetőséget kapnak arra, hogy a hagyományos hajtáslánc mellett full hybrid technológiát is választhassanak. Legyen Ön is az elsők között, akik megtapasztalják az Auris HSD kivételes előnyeit: a kiegyensúlyozott, csöndes futást, a meghökkentően élénk teljesítményt és a rendkívül alacsony fogyasztást!

Az Auris HSD-ben a vezetési körülmények által megkövetelt benzin- és villanymotorok közötti váltás automatikus és észrevehetetlenül finom. Sőt, képes akár szinte tökéletes csendben és minden emissziótól mentesen elektromos üzemmódban is haladni.

Olyan lehetőség ez, amely semmiféle kompromisszumot nem kíván. Válassza a jövő technológiáját, a hibrid hajtást, s élvezze mellette az Auris harmonikus megjelenését, egyedi stílusú, tágas és kiválóan használható utasterét, ahol minden a kényelemről és a mindennapok során szükséges praktikus részletekről szól!

Az Auris HSD az autózás vadonatúj fejezetét nyitja meg – Önnek pedig lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztalja, milyen az élet egy könnyen kezelhető, csöndes és tágas, környezetbarát autóval.

Galéria

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu