Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Toyota Auris és Auris Touring Sports

Auris. Éljen lendületesebben! Az új Auris olyan autó, amit mindig örömmel vezet az ember. Merész, dinamikus stílusa rabul ejti a tekintetet, karosszériája pedig tágas, kiváló minőségű, gyönyörű utaskabint rejt. Élvezze a hibrid vezetési élményt, a dinamikus teljesítményt és az innovatív motorok nyújtotta előnyöket, miközben az új Toyota Safety Sense™ biztonsági rendszer a tökéletes biztonságról gondoskodik. Szeressen bele újra a vezetésbe!

Stílus és kényelem

Az utastérben mindenütt gyönyörű formákat és kiváló minőségű anyagokat talál. Az új Toyota Touch® 2 rendszer új dimenziót nyit a fedélzeti szórakoztató rendszerek világában, a műszeregység új, színes TFT kijelzőjén pedig mindig elérhetők az autó adatai, a navigációs rendszer* utasításai és a Toyota Safety Sense* információi.

* a navigációs rendszer és a Toyota Safety Sense biztonsági rendszer opcióként vásárolható meg.

Minden részletében vonzó

Az új Auris legapróbb részleteit is tökéletesen kidolgoztuk, legyen szó akár a stílusos LED fényszórókról, akár a könnyűfém keréktárcsákról. Ez az autó szó szerint beragyogja a mindennapjait!

A jó formaterv jóval több mint szép formák és terek együttese. Sokkal inkább azt az érzést kelti a szemlélőben, hogy semmi változtatnivalót nem talál rajta, egyszerűen úgy jó, ahogy van. Az Auris is ilyen: dinamikus külseje tágas, hívogató belső teret rejt, amely a legrövidebb utat is élvezetessé varázsolja. Minden eddiginél tisztább és erősebb motorok közül választhat. Első utazása… itt kezdődik.

Lényeges elemek

Dinamikusabb formaterv

‘Mindenre kész’ – ez a Toyota új, jóval dinamikusabb formanyelvével megalkotott arculatának üzenete. Minden Auris-modellre ugyanez a magabiztos formaterv jellemző, ám az Auris Hybridet számos egyedi stílusjeggyel tettük felismerhetővé.

Teret enged a friss gondolatoknak

Az új Toyota Auris igazán élvezetesen vezethető autó, ám az intelligens tárolási megoldások bőséges kínálata révén praktikus szállítójárművé is varázsolható. A rugalmas téralakítást tovább fokozza a két állásban rögzíthető raktérpadló és a 60:40 arányban osztott hátsó üléssor. A csomagtér befogadó képessége minden modellváltozatban – így az Auris Hybridben is – nagyobb, 360 literes lett.

Innováció minden szinten

Legyen szó akár a legmodernebb fedélzeti technológiákról, mint például a Toyota Touch2 with Go vagy a Hazakísérő fény, akár a Hybrid Synergy Drive® rendszerről – ez az autó minden szempontból az új ötletek gazdag tárháza.

Prémium minőség

A tökéletes felületi kidolgozás és a kifinomult anyagválasztás hívogató hangulatot teremt az Auris kabinjában: nappabőrrel borított kormánykerék, aprólékosan kimunkált, fémhatású díszítőelemek, stílusos szénszálas és króm betétek… Az Auris Hybridben pedig hibrid-specifikus műszerek, kárpitok és részletmegoldások egészítik ki az Auris kiváló minőségű utasterét.

Dinamikus vezetési élmény

Az új Auris merevebb karosszériája, továbbfejlesztett futóműve, kormányszerkezete, tökéletesebb vezetői üléshelyzete és kisebb tömege olyan előnyöket jelent, amelyek révén az új modell nemcsak komfortosabb lett, hanem vezetni is sokkal élvezetesebb. Az új Auris Hybrid HSD hajtásláncát szintén továbbfejlesztettük, s ezzel még magasabb szintre emeltük a különleges hibrid vezetési élményt.

Galéria

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu