? Szolgáltatások | Toyota Veszprém
Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2018. április 16.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Toyota Nyílt Napokon, április 16 és 21 között, kiemelt ajánlatokkal, új autó megrendelés esetén 100.000 Ft értékű gyári tar...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Szolgáltatások

Autó értékesítés

Új Toyotájának vásárlása  során képzett értékesítési tanácsadóink segítségével az Önnek legjobban  megfelelő Toyota modell kiválasztása egyszerűvé válik.toyota márkakereskedés

Új autójának vásárlásakor más márkájú használt autóját is beszámítjuk, akár hitellel terhelt is lehet. Új autójának finanszírozásában is segítséget nyújtunk Önnek, legyen az hitel, lízing, vagy tartósbérleti konstrukció. Ha a Toyota veszprémi szalonjában rendeli meg autóját, biztos lehet benne, hogy az ügymenet zökkenőmentes, az Új Toyota átvétele pedig örömteli esemény lesz.

Minden fontosabb Toyota modellből rendelkezünk tesztautókkal, melyek a vásárlás során értékesítő kollégáinkkal a választott útvonalon kipróbálhatók.

Tesztautóink akciós áron megrendelhetőek illetve a teszt időszak végén nagy kedvezménnyel megvásárolhatóak. Az aktuális tesztautó kínálatunk (itt) megtekinthető.

Toyota garanciális előírások, szabályok

Alapgarancia:
3 év vagy 100.000 km, amelyik előbb bekövetkezik

Hybrid gépjárművek garanciája: 
Prius NHW11 (2000)- 5 év vagy 100.000 km, amelyik előbb bekövetkezik
Prius NHW20 (2003)- 3 év vagy 100.000 km, amelyik előbb bekövetkezik, kivéve a hybrid-rendszer  komponenseire, melyekre 8 év vagy 160.000 km-ig vállal garanciát a Toyota

Fényezési vagy felületi korrózió garancia: 
3 év km korlátozás nélkül

Átrozsdásodási garancia:
3 év km korlátozás nélkül – pick-up platókra
6 év km korlátozás nélkül – kivéve a pick-up platók
12 év km korlátozás nélkül – a Toyota új típusaira

Akciós ajánlataink

Márkakereskedésünkben megvásárolhatja Új Toyotáját nagy kedvezménnyel, rövid átadási határidővel. Az aktuális akciós készletünket (itt) tekintheti meg.

Használt autó értékesítéstoyota használt autó

Toyotán kívül természetesen egyéb modellek is megtalálhatók. Minden használtautót csak  szigorú állapot felmérés után értékesítünk. Annak érdekében, hogy a vásárlás után ne merüljön föl semmi probléma.  Amennyiben mégis műszaki probléma lépne föl, használt-autóinkra 6 hónapos szavatosságot vállalunk. Készletünket (itt) tekintheti meg.

T-PLUSZ – Minőségi használt autók a Toyotától

T-PLUSZ teljeskörű átvizsgálás és felkészítés

A T-PLUSZ program keretében értékesített autók Toyota európai szabványnak megfelelő, szakszerű átvizsgáláson és ezt követő műszaki-esztétikai felkészítésen mennek keresztül.

T-PLUSZ garancia

A T-PLUSZ garancia legalább 12 hónapig vagy 40 000 km-ig fedezi a mechanikus és elektronikus főegységek javítási- ill. kicserélési költségét.

T-PLUSZ útmenti segélyszolgálat

T-PLUSZ programban értékesített autók és utasaik szükség esetén térítésmentes assziszten­ci­a­szol­gál­ta­tás­ban részesülnek Európa egész területén, a garancia teljes időtartama alatt.

T-PLUSZ finanszírozás

A T-PLUSZ autókhoz a Toyota Pénzügyi Zrt. az új autókra érvényes általános kamatfeltételekkel kínál hitel és pénzügyi lízing megoldásokat.

T-PLUSZ autócsere-lehetőség

Amennyiben bármilyen oknál fogva nem váltja be reményeit a programunk keretében vásárolt autó, 7 nap vagy 500 km használaton belül értékegyeztetéssel egy másik T-PLUSZ autóra cserélhető.

Hitel ügyintézés

amennyiben új vagy használt autóját hitelre szeretné megvásárolni kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót, a hitellel vagy lízingel kapcsolatos ügyintézést kollégáink végzik el ön helyett, önnek csak a megfelelő dokumentumokat kell beszereznie. Részletesebb információk:  www.toyotahitel.hu/finanszirozas

Karosszéria javítás fényezésToyota karosszéria javítás, műhely

Saját, lakatos és fényező üzemünkben képzett szakembereinkkel, Toyota, Lexus és egyéb gyártmányú járművek karosszéria javítását, fényezését. Minden biztosító társasággal kapcsolatban állunk, Önnek elég hozzánk eljönnie, és kollégánk elvégzi a teljes ügyintézési folyamatot.
Karosszéria és fényező tevékenységek:

  • Teljes körű biztosítási ügyintézés,
  • Saját káros autók javítása
  • Szélvédőcsere

Autó bérlés

Toyota fényezés

A szerviz, vagy lakatos munka idejére kedvezményes áron a készlet erejéig tudunk bérautót biztosítani.  Bérautó igényét kérjük már a szervizre való bejelentkezéskor jelezze munkafelvevő kollégánknak. A bérautók díjairól munkafelvevő kollégáink adnak tájékoztatást.

Műszaki vizsga

Típus függetlenül vállaljuk 3,5 tonna alatti személy és haszonjárművek műszaki vizsgáztatását, azonnali vagy 1-2 napos határidőre. Mindkét telephelyünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt hivatalos vizsga állomás. A műszaki vizsga lejárata előtt egy hónappal amennyiben Ön elérhetőségét megadja SMS-ben értesítést küldünk, hogy keresse fel szervizünket még a vizsga lejárata előtt.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu