ÚJ YARIS CROSS Megérkezett hozzánk! Próbálja ki!

HAVI 39 000 FT-TÓL | 4,9% THM

Ismerje meg a vadonatúj, stílusos Toyota Yaris Cross-t!

Ha a Yaris Crosst választja, mindig magabiztosan vezethet!

A Yaris Cross modellben a Toyota egybe gyúrta a kisautókkal szerzett tudását és gazdag SUV-tapasztalatait. Magas üléspozíció, tágas utastér, hibrid technológia és intelligens összkerékhajtás: ez az autó mindent tud, ami egy igazán jó SUV-tól elvárható.

SMART CARGO

Akár bevásárolni, akár kalandtúrára indul, az intelligens Yaris Cross mindenben kiváló társ. A lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó és a 40:20:40 arányban osztva dönthető hátsó ülések bármilyen feladathoz praktikus segítséget kínálnak. A rugalmasan alakítható Smart Cargo rendszerrel könnyedén megnövelheti a csomagteret, vagy kihasználhatja a padló alatti rejtett rekeszeket, miközben a csomagokat vagy a kerékpárokat biztonságosan rögzítheti egy innovatív, flexibilis hevederrel.

Magabiztos lendülettel

Az erőteljes, mégis kifinomult Yaris Cross emelt hasmagasságához, nagyméretű könnyűfém keréktárcsáihoz és markáns formavilágához kompakt méretek társulnak, így az autó a zsúfolt nagyvárosi utcákon is tökéletesen megállja a helyét.

A Yaris Cross története

Ismerje meg Yasunori Suezawát, a Yaris Cross szülőatyját! Kompakt SUV-projektünk főmérnökeként az ő feladata volt valóra váltani elképzeléseinket, most pedig elmagyarázza, hogy új modellünk fejlesztése során milyen ötletek vezettek a kategóriaelső Hybrid AWD-i rendszer, a stílusos formaterv vagy a kimagasló biztonsági megoldások megalkotásához.

Hibrid technológia, intelligens összkerékhajtással

A hibrid hajtáslánc és az intelligens összkerékhajtás egyedi kombinációjával a Yaris Cross megállíthatatlannak tűnik. Az 1,5 literes hibrid rendszer nemcsak erős és lenyűgözően takarékos, hanem tisztán elektromos hajtást is kínál, így Ön még szabadabban autózhat a városban.

Hirtelen kanyar a szakadó esőben, vagy gyorsítás a csúszós úton: az intelligens összkerékhajtás menetstabilitásával és tapadásával a leghúzósabb helyzeteket is magabiztosan uralhatja. Ha pedig még komolyabb segítségre van szükség, válassza az Ösvény vagy Havas út beállításokat; ilyenkor a kerekek csak minimálisan pörögnek ki, a gumik pedig kevésbé csúsznak meg a lefagyott, havas vagy sáros utakon, hogy Ön biztonságban haladhasson tovább.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐ VÁLTOZATOT!

Premiere Edition

Látványos formavilág, prémium kényelem és technológia.
Az exkluzív Premiere Edition változat kívül-belül különleges.
18″ „Premiere” könnyűfém keréktárcsák, 215/50 R18 gumiabroncsok
Fekete szintetikus bőr, perforált betétekkel és díszítő varással
Szélvédőre vetített kijelző (HUD)
Lábbal nyitható csomagtérajtó

ADVENTURE

A kemény kiállású és sokoldalú Adventure modellváltozat kalandra született.  A természet ihlette belső színvilág is azt sugallja, hogy ez az autó bárhová eljut.
18″ „Adventure” könnyűfém keréktárcsák, 215/50 R18 gumiabroncsok
Aláfutásgátlóra szürke betét elöl, hátul
Szintetikus bőr-szövet kombinált fekete ülésborítás
Puha, fekete betét az első ajtóborítás tetején és műszerfal felső részén

EXECUTIVE

A kifinomultan céltudatos Executive modellváltozat mindenkinek szemet szúr a városban. A hívogató, elegáns utastér igazi nagyvárosi ízlést sugall.
18″ „Executive” könnyűfém keréktárcsák
Toyota Smart Connect® 9” HDképernyővel
Szintetikus bőr-szövet kombinált szürkésbarna ülésborítás
Fűthető kormánykerék és első ülések

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right