Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
[smartslider3 slider=3]
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Magyarországon ma a Toyota a legjobb vétel

2017. május 23.

A magyar vásárlók a Toyotától kapják a legjobb értéket a pénzükért, derül ki egy idén januárban elvégzett online közvélemény-kutatásból.

A svájci székhelyű ICERTIAS idén először végezte el a hazai gazdaság egészére kiterjedő felmérését; ötven különböző kategóriában kérdezve meg a fogyasztók véleményét az általuk vásárolt termékek, illetve igénybe vett szolgáltatások ár/érték arányáról, valamint hogy mennyire voltak elégedettek döntésükkel.

A felmérés végeredménye szerint a családi gépkocsik körében ma a Toyota testesíti meg a legjobb ár/érték arányt a magyar piacon.

Lényeges különbség, hogy más felmérésekkel ellentétben az ICERTIAS Best Buy Award nem foglalkozik a márkák értékével, így az eredményt nem befolyásolja az adott terméket vagy szolgáltatást nyújtó cég hazai piaci részesedése vagy egyéb gazdagsági tényező.

A kutatás kizárólag a vevők személyes tapasztalataiba, véleményébe és elégedettségébe, illetve a piaci viszonyokról általuk alkotott képbe nyújt bepillantást, ami a manapság már Magyarországon is egyre jobban érvényesülő, tudatos vásárlói szemlélet tükrében minden eddiginél nagyobb jelentőséggel bír a vásárlási döntés meghozatalában.

 

Mi is a Best Buy díj?

A svájci székhelyű ICERTIAS (http://www.icertias.com) által elvégzett kutatás, melyet magyar fogyasztók* körében végeztek 50 különböző kategóriában a teljes hazai gazdaság egészére kiterjedve.

A fogyasztók véleményét az általuk vásárolt termékek, illetve igénybe vett szolgáltatások ár/érték arányáról kérdezték, valamint hogy mennyire voltak elégedettek döntésükkel.

*A zürichi székhelyű ICERTIAS 2017 felmérése februárban, 1200, tizenöt évesnél idősebb magyar internetes felhasználó részvételével zajlott.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu