Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
[smartslider3 slider=3]
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

A Hilux ‘Invincible 50’

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA

 

A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának leleplezése mellett a világ pickup-piacát ötven éve magabiztosan uraló Hilux globális sikerének is emléket állít: az egyedi külső és belső dizájn elemekkel ellátott Hilux ‘Invicible 50’ bemutatóautó büszkén hirdeti a világhódító pickup dominanciáját, miközben rávilágít a vásárlók kettős elvárásaira is a modellel szemben. Talán egyetlen más Toyota modellnek sem kell ugyanis olyan elképesztően kemény körülmények között helyt állnia, mint a Land Cruisernek és a Hiluxnak, miközben a vásárlók ezzel egyidejűleg egészen személyautós komfortot és trendi külsőt várnak el tőlük.

A legendás, a világ legtöbb országában a pickup fogalom szinonimájának is tekintett Hilux az elmúlt 50 évben magabiztosan uralta a világ pickup-piacát; ezt ünnepli a 2017-es Frankfurti Autószalon látható Hilux ‘Invicible 50’ (azaz ‘Győzhetetlen Ötvenes’) bemutatóautó. Az 1968-ban bemutatott, és egy évvel később már Európa-szerte árusított Toyota Hilux a világ leghíresebb pickupja, ami jelenleg a világ 180 országában és régiójában kapható. Az autó összesített globális értékesítése mára rekordot döntött, hiszen eddig több mint 18 millió darab kelt el a modellből.

A Minőség-Tartósság-Megbízhatóság (QDR) hármasával fémjelzett, megállíthatatlan Hilux újra meg újra bebizonyítja legyőzhetetlenségét, meghódítva az Északi-sarkot, Izland vulkánjait, az Antarktiszt, és dobogós helyezéseket szerezve a Dakar Rallyn.

A Hilux ‘Invictible 50’ bemutatóautó arra is egyértelműen utal, hogy a pickup-szegmens egyre több vásárlója kétféleképpen is használja járművét. Ezért a bemutatóautó keménységét és QDR-jegyeit olyan különleges megoldások hangsúlyozzák ki, amelyek nemcsak azonnal felismerhetővé teszik a modellváltozat egyediségét, hanem ideális megoldást kínálnak mind a professzionális, mint a szabadidős használathoz.

 

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu