? Flotta Stratégiánk | Toyota Veszprém
Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2018. április 16.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Toyota Nyílt Napokon, április 16 és 21 között, kiemelt ajánlatokkal, új autó megrendelés esetén 100.000 Ft értékű gyári tar...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Flotta Stratégiánk

toyota_uzleti_strat_piramis_tcm266-1259237

Kimagasló Értéktartás

„A Toyota modelljei rendre a legjobb maradványértékkel rendelkeznek a közvetlen konkurensekkel történő összehasonlításban.”

flotta5

Magas Maradványérték

„Az előzőek alapján nem meglepő módon a Toyota modelljei rendre a legjobb jövőbeli maradványértékkel rendelkeznek a közvetlen konkurensekkel történő összehasonlításban.”

flotta6Kedvező TCO

„A Teljes Költség Kimutatás versenyében is előkelő, első helyen áll a Toyota a közvetlen konkurenciával összehasonlítva.”

flotta7

Célunk: ‘Zéró Emisszió’

Világszerte több, mint 5 millió Toyota hibrid autót értékesítettünk. Ezért nem meglepő, hogy a környezetkímélőbb autók koncepcióját az emberek a Toyota nevéhez kötik. Küldetésünknek tekintjük a változtatást – zöldebb technológiákba történő befektetéseink hozzájárulnak bolygónk megóvásához.

A Toyota számára elsőrendű feladat, hogy a lehető legalacsonyabb szintre csökkentsük autóink környezetre gyakorolt hatását. Célunk azonban nem csupán az autók károsanyag-kibocsátásának csökkentése – mi azon dolgozunk, hogy a járművek teljes életciklusa környezetbarát legyen. A gyártástól az üzemeltetésen át a megsemmisítésig ambiciózus környezetvédelmi célokat határoztunk meg, s az elért eredményeket folyamatosan nyomon követjük. Hisszük, hogy elérjük végső célunkat, és megalkotjuk az ’öko-autót’. Ennek érdekében kitartóan keressük az új meg új megoldásokat, és folyamatosan arra törekszünk, hogy tökéletesítsük gyártási, értékesítési és szerviz-eljárásainkat, végül fontos megjegyeznünk, hogy ezen járművek fenntartása nem jelent többletköltséget.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu