? Flotta | Toyota Veszprém
Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2018. április 16.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Toyota Nyílt Napokon, április 16 és 21 között, kiemelt ajánlatokkal, új autó megrendelés esetén 100.000 Ft értékű gyári tar...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Flotta

Toyota in Business, Üzleti megoldások

Azért dolgozunk, hogy segítsük az Ön üzletét személyre szabott flottamegoldásokkal.

Mi a személyes, hosszú távú partnerkapcsolatokban hiszünk. Erre építjük flottastratégiánkat, hogy az együttműködés mindkét fél számára hasznos legyen, melynek során egy igazi win-win kapcsolat alakuljon ki. A cégek számára biztos partnert, hátteret jelenthet a Toyota, mint a világ vezető autógyártó vállalata.

A minőségre összpontosítunk, s ennek eredményeként a Toyota évről évre vezető helyen végez a vevőelégedettségi felméréseken és a megbízhatósági teszteken egyaránt.

Hasonló a helyzet a biztonság területén is, ahol a Toyotát a legjobb autógyártók közé sorolják, melynek köszönhetően egyre több flottaüzemeltető választja ezt a márkát.

A Teljes Üzemeltetési Költség adatait látva egyértelmű, hogy a Toyota autóinak minőségéből, tartósságából és megbízhatóságából az Ön vállalata is profitál.

Autóinkat a piac egyik legjobb maradványértéke jellemzi, a Toyota járműveket gazdaságos üzemeltetni, fenntartani és javítani. Biztos lehet tehát abban, hogy a Toyotával befektetése megtérül.

A Toyota teljes körű flottaszolgáltatása megbízhatóságot, minőséget nyújt, amely költséghatékony és kényelmes vállalati ügyfelei számára.

Toyota Lízing Üzleti megoldások

A Toyota Lízing üzleti megoldások keretein belül megtalálhatja vállalkozása számára a legkedvezőbb finanszírozási formát cégautói beszerzéséhez és gazdaságos üzemeltetéséhez.

[bscolumns class=”one_third”]flotta1Ideális megoldás haszongépjárművek beszerzéséhez

A lízingbeadó az ügyfél által kiválasztott járművet megvásárolja, majd díjfizetés ellenében, a használatába adja azt. A futamidő alatt a járművet alízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Egyéb tudnivalók:
• Kezdőrészlet: 20%-tól
• Haszongépjárművek esetén az áfa egy összegben visszaigényelhető (az egyéb jogszabályi feltételek teljesülése esetén)
• Az értékcsökkenés, az üzemeltetés költsége és a lízingdíjak kamattartalma költségként elszámolható
• Futamidő: 1-től 8 évig

[/bscolumns][bscolumns class=”one_third”]flotta2Személygépjárművek beszerzése akár áfa előnnyel

A lízingbeadó megvásárolja a kiválasztott járművet, majd lízingbe adja az ügyfélnek, aki a céges használat arányában visszaigényelheti a lízingdíjak áfa tartalmát. A járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben. A futamidő végén, az ügyfél szabadon dönthet, hogy maradványértéken ő maga vagy az általa kijelölt vevő megveszi az autót vagy visszaadja.

Egyéb tudnivalók:
• Kezdőrészlet: 20%-tól
• A havi lízingdíjak áfa visszaigénylésénél arányosítani kell a céges és magán használatot
• A beszerzési ár áfa tartalma nem része a lízingtőkének, így alacsonyabb a finanszírozott összeg
• Futamidő: 2-től 6 évig

[/bscolumns][bscolumns class=”one_third_last”]flotta3Cégautó beszerzés és üzemeltetés akár áfa előnnyel

A bérbeadó a kiválasztott járművet – teljes autópark kezelés mellett – bérbe adja az ügyfélnek, aki a céges használat arányában visszaigényelheti a bérleti díjak áfa tartalmát. A járművet a bérbeadó szerepelteti a könyveiben így az nem az ügyfél könyveiben szerepel. A futamidő végén, a tulajdonjog a bérbeadónál marad, az ügyfél tulajdonjogot nem szerez.

Egyéb tudnivalók:
• Akár önerő nélkül is elindítható
• A havi bérleti díjak áfa visszaigénylésénél arányosítani kell a céges és magán használatot
• Teljes körű autópark kezelés, akár prémium szolgáltatásokkal kiegészítve
• A finanszírozás alapja a nettó beszerzési ár


[/bscolumns]

Toyota ÉrtékŐr Program

toyota_ertekorA Toyota egyedülálló ÉrtékŐr Programjának köszönhetően hosszútávon gondoskodhat új autója értékállóságáról. A vásárlás időpontjában előre meghatározásra kerül a garantált visszavásárlási ár, amely áron biztosítjuk Önnek, hogy visszavásároljuk az autóját, ha Ön erre igényt tart. A garantált áron túl +2 év Extracare kiterjesztett garanciával biztosítjuk, hogy autóját biztonságban tudhassa és gondtalanul használhassa a teljes futamidő alatt.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu