? Cégünkről | Toyota Veszprém
Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
2018. április 16.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Toyota Nyílt Napokon, április 16 és 21 között, kiemelt ajánlatokkal, új autó megrendelés esetén 100.000 Ft értékű gyári tar...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Cégünkről

Cégünk Veszprém megyében hivatalos Toyota márkakereskedésként működik 1993 óta.. Telephelyünk könnyen megközelíthető helyen, 6000 négyzetméteren, 1500 négyzetméteres szalonban várja kedves ügyfeleinket.toyota márkakereskedés

Márkakereskedésünk az Észak-keleti útgyűrű mellett helyezkedik el az „Autóváros” területén.

Kényelmes légkondicionált bemutatóteremben, új Toyota gépkocsik értékesítése és szervizelése  mellett, teljes körű szolgáltatást nyújtunk kézi autómosóval, 3,5 tonna alatti gépjárművek márkafüggetlen szervizelésével, karosszéria javítással, teljeskörű biztosítási és hitel ügyintézéssel.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik.

Toyota márkakereskedés és szervizA tulajdonos  Szeghalmi László Úr már a kilencvenes évek elején úgy gondolta, hogy egy a „Lajtán túl” már sikeres és minőségében messze kiemelkedőn teljesítő márkát kell forgalmaznia vállalkozásának. 1993. május. Ebben a hónapban megszületett a Toyota Motor Hungary és az Autóház Veszprém Kft. között a szerződés. Megkezdtük a Toyota gépjárművek forgalmazását, régi AFIT szerviz helyén. Cégünk azóta hivatalos Toyota márkakereskedés és szerviz.

1993-ben  90m²-e bemutató teremben 4 szerelő állással, 2 karosszéria állással indult a tevékenység. Később az állások száma 8-ra emelkedett.

A döntést az eladások és a szervizek igazolták. 1996-ra a márka kinőtte a helyét, ezért az épületegyüttesen belül nagyobb 150m² területű bemutató terembe költözött. Ekkor már 8 szerelő, külön épületben 4 karosszériás állás valamint fényező műhely és vizsgasor került kiépítésre.

Karosszéria és fényező műhelyünk, valamint a műszaki vizsgáztatás folyamatos fejlesztések mellett azóta is ezen a helyen működik.Karosszéria és fényező műhely

2007-ben költöztünk az új komplexumba a Veszprémet elkerülő út észak-keleti részére. Az 1500 m²-es épületben helyet kapott a Toyota előírásának megfelelő méretű 500 m²-es bemutató-terem amely 10 autó bemutatására alkalmas,  és a 8 állásos szerviz,  korszerű vizsgasorral, futómű paddal.

Ezzel teljesen zökkenőmentesé vált a 3,5 tonna alatti gépjárművek maximális kiszolgálása, ügyfeleink teljes megelégedésére.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu