Új és használtautó értékesítés:
Hétfő-Péntek: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-12.00
Szerviz és alkatrész/tartozék raktár:
Hétfő-Péntek: 7.30-16.00
Központi telefonszám:
+3688590064
További elérhetőségek »
[smartslider3 slider=3]
2017. november 2.

Kedves Érdeklődők, leendő boldog Toyota Tulajdonosok! Örömünkre szolgál meghirdetni Toyota személy gépkocsikra 0% THM-mel elérhető finanszírozási akciónkat! Előnyö...

folytatás »

2017. szeptember 21.

A HILUX ÖTVEN ÉVES VILÁGSIKERÉNEK ÁLLÍT EMLÉKET FRANKFURTBAN A TOYOTA   A Toyota Frankfurtban másik terepjáró legendája, a Land Cruiser legújabb generációjának ...

folytatás »

Toyotám volt, Toyotám van, Toyotám lesz!

További vélemények »

Toyota Borászprogram

2017. április 6.

Tisztelt Bortermelő!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Toyota Borászprogram keretében az aktív hegyközségi tagsággal rendelkező termelők számára egyedi kedvezmények érhetők el új Toyota gépkocsik vásárlásához. A megbízhatóságukról, értéktartásukról és gazdaságos üzemeltetésükről ismert Toyota-modellek egyre népszerűbbek a hazai borászati vállalkozások körében. A világelső pick-up, a Toyota Hilux kifejezetten kedvelt munkatársa sok termelőnek, ahogy a 4×4-es RAV4- és Land Cruiser-változatok is gyakori szereplői a hegyközségek mindennapjainak.

Az új Toyota Borászprogram kedvezményei mostantól márkakereskedésünkben is elérhetők, szinte az összes Toyota-modellre. Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően még több szakember dönt majd termékeink kipróbálása és megvásárlása mellett, így áttételesen cégünk is hozzájárulhat a hazai bortermelési folyamatok korszerűsítéséhez és hatékonyabbá tételéhez. Márkakereskedésünkben felkészült kollegáink várják a hívását a személyre szabott tesztvezetés és árajánlat egyeztetésére.

Toyota C-HR

Toyota CH-R- Külső nézet

Egy rendkívüli autó, amely messze túllép a megszokott dolgokon. A Toyota C-HR merész stílusjegyekkel felruházott karosszériájának vonalvezetését a gyémánt formája ihlette. A lemezek alatt pedig a legmodernebb technika áll rendelkezésre, akár a Toyota etalonnak tekinthető hibridtechnológiájával is. Szakadjon el a mindennapoktól ezzel az egyedi stílussal!

Toyota Hilux

Toyota Hilux - Külső nézet

A világ legkedveltebb pick-up modellje mindenütt nyomot hagy, bármerre is jár, immár 1968 óta. A Hilux legújabb generációjának áttervezett alváza és karosszériája hihetetlen teherbírást kínál, emellett izgalmas, újszerű dizájnnal, kiváló minőségű utastérrel és még jobb vontatókapacitással párosul. A Hilux mindenütt helytáll, legyen szó kemény terepről vagy a mindennapi közlekedés próbatételeiről.

Toyota PROACE Van

Toyota PROACE - Külső nézet

Praktikusságával, gazdaságosságával és megjelenésével a ProAce Van bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A karosszériaválasztéknak, a tengelytávok 12-féle kombinációjának és az ajtóváltozatok sokféleségének köszönhetően a ProAce-kínálatban biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő kivitelt. A Toyota ProAce Van a legtökéletesebb megoldást kínálja Önnek.

Toyota RAV4

Toyota RAV4- Külső nézet

Új perspektívát nyit és újraértelmezi az innováció fogalmát. A Toyota RAV4 a forradalmian új technológiák széles skáláját kínálja: az új hibrid rendszer remek menetdinamikáját, a Toyota Safety Sense megnyugtató biztonságát és a panorámakamerarendszer praktikumát. Az új RAV4 kalandra csábít, miközben átértékeli és az élére áll az SUV-kategóriának.

Toyota modellek

Corolla RAV4 Hilux Land Cruiser
Aygo Verso Proace VAN Proace Verso
Avensis Yaris Prius IV Auris
C-HR  
 

Szolgáltatások

 

Hírek

 

Kapcsolat

Toyota Veszprém

Központi telefonszám:

+3688590064

További elérhetőségek »

©2017 Autóház Veszprém - Toyota márkakereskedés és szerviz I Kapcsolat I Felhasználási feltételek
toyota.hu